21 Haziran 2013 Cuma

Güzel güneşli bir Ankara sabahından günaydınlar :)) Bu gün sizlerle geçtiğimiz yıl ANAÇEV'in kermesi için hazırladığım duvar süsleri ve kitap ayraçlarını paylaşacağım. Bunlar elimde kalan malzemeleri değerlendirmek için yaptığım çalışmalardı. ANAÇEV'de gönüllü olarak çalışan sevgili Lütfiye teyzeme destek vermek, bu gönüllü çalışmalara az da olsa katkıda bulunabilmek için oturdum bunları yaptım.






 
Gördüğünüz gibi çok zor değişik şeyler değil aslında. Keçeden değişik şekiller kestim, yapıştırdım. Kimini boncuklarla, kimini pullarla işledim, kimine iğne oyaları yapıştırdım. Uçlarına boncuklar geçirdim. Yeşil kare olanın etrafına da bocukla yapılmış bir tülbent oyası vardı elimde, taaa çeyizimden kalma :) onu geçirdim. İşte ortaya bunlar çıktı :)
 
Kitap ayraçlarını da geçeden yaptım. Uçlarındaki çiçekler eva sünger kağıttan şekilli delgeçle kesilip yapıştırılmıştır :)
 
Tahta olanlar da marketlerde satılan adana köfte çubukları. Onları da çiçeklerle süsledim o kadar :)
 
Bugün haftanın son günü, tatilim yarın başlıyor. Pazar günü Antalya yolunda olacağım inşallah. Dün kitap stokları hazırlandı, bugün yeğenim için sürpriz birşeyler almak için şıkdüğmeye gidilecek. O da benim gibi elişleriyle uğraşmayı çok seviyor. Yarın onunla hala-yeğen günü yapıcaz :))
 
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
 
 
 

19 Haziran 2013 Çarşamba



Herkese günaydın :)

Bugün söze bir teşekkürle başlamak istiyorum. Tanıştığımız günden beri beni bu blog konusunda yüreklendiren, yaptığı birbirinden güzel işlerle bana ilham kaynağı olan sevgili Demet'e sonsuz teşekkürler. Demet'in bloğu için buraya :)

Ayrıca her yaptığını zevkle izlediğim, yazılarını merakla beklediğim sevgili lolipu da (burada) benim rehberlerimden biridir. Ona da teşekkür ediyorum.

Teşekkürlere başlamışken, her yaptığım işte beni yüreklendiren can arkadaşlarıma ve tabii ki canım kızlarıma sonsuz teşekkürler.

Bugünlük de bu kadar. herkese çok güzel bir gün diliyorum :)

Merhaba

merhaba,

ben sema. uzun zamandır yaptıklarımı bir blogda paylaşma planları yapıyordum ama bir türlü fırsat bulamıyordum. Şimdi bunu başarmak için ilk denememi yapıyorum. Bakalım başarılı olabilecek miyim.

Sevgiler