30 Aralık 2013 Pazartesi

VEEEEEEEEE SONUNDA 31 ARALIK......



Eveeeeet bugün 31 Aralık ve ben ofiste bilgisayar başındayım. Muhtemelen akşama kadar da burada olacağım :)  Bu akşam can dostlarım Figen-Özlem kardeşlere davetliyiz, Yeterciğimle beraber :)) keyifli bir akşam olacak bizim için, bir an evvel akşam olsun istiyorum :))

Dün akşam 3 silahşörler bir aradaydık. Güzeeelce karnımızı doyurduk, sohbetler ettik, hediyeleştik :))) işte haftalar öncesinden yaptığım ama sürprizi kaçmasın diye paylaşamadığım hediyelerim. Hepsini kendim yaptım :))





Sadece bu melek tarafımdan yapılmadı
 Bu meleği, bloğunu keyifle izlediğim sevgili Simin hanım yaptı :) bloğunun ismi lolipu mutlaka bir ziyaret edin derim adresi burada.


Bu etamine beni özendiren, gördüğünüz cüzdanların mucidi de çok sevgili Esen'dir. Onun izni ve yönlendirmeleriyle yaptım bu cüzdanı da. Onun yaptıklarını görmek isterseniz buraya bakın. Aslında işlediğin bu etamin bir pano olacaktı ama başına gelen bir kaza yüzünden olamadı, doğruca cüzdanın arkasına transfer oldu :))

Hatırlarsanız haftalar önce bir tepsi boyamaya başlamıştım, merak ederseniz ilk hali için  buraya bakabilirsiniz. İşte o tepsi bitti ve bu hale geldi :))




Ve son bir şey daha, keçeden yaptığım çanta. Bu daha sahibine ulaşmadı ama adını söylemezsem anlamaz belki kendisi için olduğunu :))

Daha önce yaptığım çantanın yeniyıl versiyonu :)) nasıl olmuş?????



Benden bugünlük de bu kadar. Hepinizin yeni yılını bir kez daha kutluyorum ve kucak dolusu sevgi, mutluluk, booooooool şans gönderiyorum hepinize. Yeni yıl yeni umutlarla, bolluk ve bereketle gelsin evlerimize.......


MUTLU YILLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

 

4 yorum:

  1. Ne şanslı arkadaşların :) Ne güzel şeyler yapmışsın semoş, ellerine sağlık, güle güle kullanılsın hepsi de :)
    Etamine devam et bence, yuvarlak minik kasnaklar al, onların içine işle, daha pratik, hem o zaman kazaya kurban gitmez yaptıkların, hem de çerçevesiyle daha ekonomik olur :)
    Mutlu bir yıl olsun sana kuzum, arkadaşlarınla, sevdiklerinle, ailenle çepeçevre, musmutlu bir yıl olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Esencim çok zevkli etamin devam edicem :)

      Sil
  2. evet gerçekten de çok şanslıyız.. semos gibi bir candostu iyi kalpli dost insan olduğu için.. canım benim.. ayrıca becerikli.. ellerine sağlık canımm... yaptıkların çok güzel. yaptıklarında yapacaklarının teminatı olarak görüyoruz ... kih kih khh :))

    YanıtlaSil
  3. evet gerçekten de çok şanslıyız.. semos gibi bir candostu iyi kalpli dost insan olduğu için.. canım benim.. ayrıca becerikli.. ellerine sağlık canımm... yaptıkların çok güzel. yaptıklarında yapacaklarının teminatı olarak görüyoruz ... kih kih khh :))

    YanıtlaSil