30 Aralık 2013 Pazartesi

YENİ BİR YIL YENİ UMUTLAR.....


YENİ YIL YENİ YIL BİZLERE KUTLU OLSUN.......


Bugün 30 Aralık. Koskoca bir yıl daha bitti. Acısıyla, tatlısıyla hepimiz neler neler yaşadık. Umarım sizin için de benimki gibi güzel bir yıl olmuştur 2013. Belki hayatımın en koşturmalı yılıydı ama en heyecanlı, en güzel yılıydı da aynı zamanda. Çünkü ilk mürvetimizi yaşadık, ilk göz ağrım kızım Merve ile canım oğlum Muhammed evlendiler. Bol koşturma, yorgunluk, telaşe ama anlatılmaz bir mutluluk, sevinç, heyecan o yorgunlukları alııııııp götürüyor.

Yeni yılın hepimize başta sağlık, huzur, mutluluk, bekleyene aşk, ihtiyacı olana para getirmesini diliyorum. Hiçbirimize üstesinden gelemiyeceğimiz sıkıntılar, dertler, sorunlar GETİRMESİN yeni yıl. herkesin içinden geçirdiği bir ya da birkaç dileği vardır mutlaka, HEPSİ gerçek olsun yeni yılda.

Eveeet, yeni yıl mesajımızı da verdik. Gelelim yaptıklarımıza. Yine uzun ara vermişim, hepinizden özür diliyorum. Ama geçerli sebeplerim var emin olun :)) Geçen 3 haftalık sürede boş durdum sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Harıl harıl çalışıyorum walla. Sevdiklerime, arkadaşlarıma kendi ellerimle yaptıklarımı armağan etmek istiyorum. Bu sürede bir sürü şey yaptım tabii ama hepsi de hediye olduğu için sürprizi kaçmasın diye buradan paylaşamadım.

Öncelikle sevgili arkadaşım Gamze için Amerikan servisler yaptım. Keçeden. Renkleri kendi seçti yemek takımına göre. Daha doğrusu o teeeeee Dubaiden söyledi ben buradan bulmaya çalıştım. Yoğun bir whatssup trafiği neticesinde ortaya böyle bir tasarım çıktı. Bu tamamen bizim tasarımımızdır walla hiçbiyerden kopya falan çekmedik :)))) Nasıl yaptım derseniz, keçeleri sürfile makasıyla kestim, 2 kenarına mat kahverengi kurdela yapıştırdım. Bordo bir cep yaptım, cebin üzerine ince keçeden kaftan ve kelebeği çift taraflı telayla yapıştırdım, cebi de 3 kenarından keçenin sağ alt köşesine yapıştırdım. Bu cebe çatal kaşık konabiliyor :)) Bence güzel oldu. Bu arada Dubai'ye ulaştı bile bunlar. Güle güle kullan canım arkadaşım :))



Paketlenmiş halleri :)

Biliyorsunuz haftada 1 gün (maalesef sadece 3 saat aslında)Atölye Beyaza gidiyorum ahşap boyama ve dekupaj kursuna. O kadar seviyorum ki orada olmayı. bana çok iyi bir terapi oluyor, bütün haftanın olumsuzlukları, boyaların kağıtların süslerin arasında kaybolup gidiyor. Daha önce söz etmiştim size, kızım için bir şeyler boyuyorum diye. Onlar bitti yerlerine yerleşti,  bakııın :)))))


Meşhur cupcakelerimiz

Rafımız


Ve saatimiz
Bunlar da yaptığım diğer minik panolar. Bu panoları da sevdiğim arkadaşlarıma dostlarıma yeniyıl hediyesi olarak hazırladım. her sene ellerimle yaptığım şeyleri vermeyi seviyorum onlara. Umarım onlar da beğenirler :)




 Bu aralar durmadan boyuyorum, daha da kafamda boyamak istediğim bir sürü şey var. Bunların hepsine nasıl zaman bulacağım bilemiyorum ama bakıcaz artık :)) zaman yaratacağız :)

Bu günlük benden bu kadar canlarım ama söz yarın da devam edeceğim çünkü paylaşmak istediğim birkaç şey daha var. Arkası yarın diyerek hepinizi öpüyorum hem de kocamaaaaaaaaaaaaaan.

 

4 yorum:

  1. canımcım yaptığın tüm işleri zevkle takip ediyorum. o kadar zarif işler çıkaroyorsun ki bana da ilham kaynağı oluyorsun... keçe işlerine benide bulaştırdığın için teşekkür ederim.. gerçekten çok zevkli.. ayrıca 3 aydır beni deli ettiğin için her sorduğumda bana süprizzz dediğin için teşekkürler bitanem.. . çok güzel olmuş...çoook beğenndim .. eline sağlık seni seviyorummm .. 2014 sans getirsinnnnn.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim size birşeyler yapmak zevk benim için 2014 sana da boooool şans getirsin tatlım benim

      Sil
  2. merhabalar....hepsi guzelde demlik olana bayildim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, ilk boyama çalışmam :))

      Sil