2 Aralık 2013 Pazartesi

YENİYIL HAZIRLIKLARI

Günaydııııııııın, herkese iyi haftalar, güzel günler :))

Yine biraz fazla ara verdim yazmaya farkındayım. Ama wallahi tembellikten değil. Elimdeki işleri bitirip sizlerle paylaşmak için bekledim :))

Benim Atölye Beyaz günlerim devam ediyor :)) Bana o kadar iyi geliyor ki size anlatamam. Cumartesi sabahlarını iple çekiyorum :)

Merve için boyadığım minik raf bitti ama daha yerine takılamadığı için fotoğraflanamadı :) onu daha sonra paylaşırım artık. Kendim için yaptığım yeni yıl temalı tabak bitti. Çook güzel olduuuuuu, bakııııın :)

 
Walla resmi çevirmeyi beceremedim idare edin :))


Evim küçük olduğu için büyük bir yılbaşı ağacı koyacak yerim yok. ben de Tchibo'dan bu küçük çam ağacını aldım sehbanın üzerine yerleştirdim. Altına da kozalak ve meşe palamutlarını yerleştirdim. Kırmızı tabağımla birlikte güzel bir köşe oldu.
 
 
Yeni yıl hazırlıkları bunlarla sınırlı değil tabii ki :) Çok sevdiğim arkadaşlarım dostlarım için bazı sürprizler hazırlıyorum. İzin verirseniz bunları da daha sonra paylaşacağım sizlerle, sürprizi kaçmasın yaptıklarımın :)) Ama birkaç fotoğraf paylaşacağım yine de, sadece bunlar nasıl nerde birleşecek daha sonra göreceğiz :) Hadi buyurun bakalım :)
 


Çok cici oldular bence :)) seviyorum böyle minik minik şeylerle uğraşmayı. Neden derseniz, kısa sürede bir sürü şey çıkıyor ortaya. Bunların hepsi keçe :) içlerinde de azıcık elyaf var :) Salondaki yastıkların içinden çalıyorum azar azar :)) Üzerlerinde boncuklar, pullar, kurdelalar var. hepsi bu kadar. Kiminin etrafını sadece teğel dikişiyle diktim, bazısını da battaniye dikişi yaptım :)


 
Bu arada Merve için yaptığım, daha önce facebook da paylaştığım Amerikan servisleri de bir kez de sizlerle paylaşmak istedim :)
 
 
Bu fotoğrafların orjinali düzgünken buraya nasıl böyle yamuk yapışıyorlar anlamıyorum :) Aman ne yaptıysam dönmüyorlar walla. Bilen varsa bunu bana da öğretsin sevaba girer gerçekten :))))
 
Yukardaki kelebek ve köşe motifleri ütüyle yapışan keçelerden. Kenarlarında da dantel var. Diğerinde keçeden yaptığım cupcake ve kenarında da sutaşı var. Gördüğünüz gibi gayet kolay ve hemencecik yapılabilecek işler :))
 
Bu arada sizlerle bazı haberler de paylaşmak istiyorum. Bir sosyal sorumluluk projesi "Meleğim Olur musun". bulut gölgesi sevgili Tülin hanım bloğunda gerekli açıklamaları yapmış. Kim bilir belki sizler de birilerinin meleği olmak istersiniz :))
 
Çoook sevgili blog arkadaşım (ki kendisiyle telefonla da görüşerek arkadaşlığımızı bir adım ileri taşıdık) Esen bloğunun 2. yılı şerefine bir çekiliş düzenledi :) Belki sizler de bir ziyaret etmek istersiniz :))
 
benden bugünlük bu kadar. hepinize sevgiler benden kucak kucak. Yeni yıl hepinize yeni umutlar yeni güzellikler getirsin :))
 
 
 

11 yorum:

  1. Harikasın Semoşcum :) Yaptıklarını çok sevdim o tepsiyi en çok, kardan adamların iki yönlü olması da süper fikir olmuş :) Yalnız o yan tarafta duran kokinalı tabağa ayrı bayıldım, çok zarif bir yılbaşı sehpası hazırlamışsın vallahi :) ellerine sağlık...
    Keçelerde minicik işleri ben de çok seviyorum, dediğin gibi kısa zamanda pek çok şey çıkıyor ortaya ve insanı havaya sokuyor ne çok iş yaptığını görüp :) İçlerine koyduğun silikonları (ki boncuk silikon) yorgancıdan al, ben 3 liralık aldım ve bir koca torba oldu, aralara da lavanta koysana azcık, güzel kokar hem :) Ama diyorsan ki ille bizim yastıkları zayıflatıcam, öyle de olur tabii :)
    Resimleri kaydettikten sonra düzenle ya da edit seç, sağ tuşla çıkar, ondan sonra saat yönünde döndür ya da ingilizcesi rotate... yap ve istediğin gibi olduğunda da kaydete bas, hepsi bu :)
    Ben de çok mutlu oldum sesini duyduğuma, sağol semoşcum güzel sözlerin için, çekiliş duyurun için :)
    Öperim çok....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esencim çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) ayrıca bilgilendirmen için de sağol hocam hemen deniyorum becerebilirsem hemen düzeltiyorum :)

      Sil
  2. Ne kadar guzel ve sirin seyler bunlarrrr. Siparis vermeye baslayabilir miyiz? Ben hepsinden istiyorum sanirim. Ellerine saglik..:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamzeeeeee seninkiler çoktan hazır kiiiiiiiiiiii yılbaşından sonra paylaşıcam hediyeleri :))))))))))))))))))

      Sil
  3. Bayıldım bayıldım canım hepside harika olmuş. yakından hepsi çok daha güzel .. Ellerine sağlık canım ..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol kuşum benim, senin sürprizle ilgili en ufak bir ipucu yok bu postta maalesef :)))))))

      Sil
  4. hersey cok sirin olmusssss
    keyfiniz daim olsun,,,sevgiler

    YanıtlaSil
  5. <Sema hanıııııım!
    nerelerdeseiniz?
    Ama bu kadar boş bırakılmaz ki burası ama...
    Beklyenleriniz var, merak edenleriniz var!!!
    E hadi artık!

    YanıtlaSil
  6. Not: Tepsi bir harika olmuş! Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Demetcim ama yaptıklarımın hepsi yeniyıl hediyesi, vermeden burda paylaşmak istemiyorum :) hediyeleri vereyim hepsini paylaşıcam :))

      Sil