6 Mayıs 2014 Salı

KÜÇÜK KÜÇÜK BİR SÜRÜ HABER, ELİŞLERİ, HEDİYELER TEKMİLİ BİRDEN BU POSTTA....


Güneşli olmaya çalışan kapatmakla açmak arasında kalmış bir günden merhaba herkese :))

Başlıktan da anlaşılacağı gibi ailemle ilgili, yaptıklarımla ilgili, hediyelerimle ilgili biiiiir sürü haberim ve fotoğrafım var sizlere :) Haydi başlayalım :)

İlk olarak bir kampanyadan söz ederek başlamak istiyorum. ODTÜ Geliştirme Vakfı öncülüğünde başlatılan "BİR AĞAÇ SİZDEN BİR ORMAN BİZDEN" ağaçlandırma kampanyasına Canım teyzeciğimin arzusuyla biz de katıldık. Ayrıntılı bilgi için buraya lütfen.  Ağaçlarımızın bir kısmını Yeter'ciğimle birlikte diktik. Büyüdüklerini de görürüz inşallah :)




23 Nisan tatilinden istifade anneciğimi babacığımı, kuzenlerinin yaşadığı köye götürdüm. Çubuk yakınlarında bir köy Güldarpı :) Şansımızdan hava çok güzeldi, açık havada zaman geçirdik bolca. Etraf yemyeşil olunca bizimkiler madımak toplamaya heveslendiler. Birazcık topladılar, emin olun çooook zor iş madımak toplamak. Bildiğiniz deli işi walla. Sevmeyip burun kıvıranlar, bunları iki büklüm toplayanları görseniz bir kez daha düşünürdünüz eminim :)) Tabii ki yengelerin yaptığı gözlemeleri de bir güzel mideye indirdikten sonra mutlu mutlu evlerine bıraktım tontişlerimi :) Yine çok mutlu oldular.... İşte geziden birkaç kare :)..

Kuzenlerin torunları


Kapıdaki yavru köpek


dede torun :)


Kuzenler.... ve


Hanımları, çocukları, torunları...




Mor gelincik, hiç görmemiştim :) 1 tanecikti

Yazımın başında da söyledim ya, haberler çok diye :) Cuma günü annem, büyük teyzem ve ben, Frankfurt'a küçük teyzemin yanına gidiyoruz. Kız kıza bir hafta geçireceğiz. Bu gelecek yazımın konusu olacak doğal olarak :) Bu yazımda oraya giderken götüreceklerimden söz edeceğim. İki tane nazarlık yaptım sevgili Esen'imin (buradalar) yaptıklarından esinlendim :) Hocam çok teşekkür ediyorum yine bana ilham kaynağı olduğun için :) Bir de minik lavanta keseleri yaptım kalpli :) Daha önce hazırladığım gelincikli panom da Almanya yolcusu :)





Bunlar benim yaptıklarım




Bunlar da Esen'in yaptıkları :)

 
İşyerimde oğlu evlenen bir arkadaşım için de ufak bir hediye hazırladım. Bir çerçeve boyadım, kenarına rölyef ve üzerine de doku çalışması yaptık. Fotoğraf konacak yere de bir gül resmi dekupe ettim ki boş gözükmesin diye :) Ve bu hediyemi de yine Esen Hocamdan öğrendiğim keçe çanta içinde verdim. Hediye içinde hediye oldu yani :)) Bence şık oldu ne dersiniz?

Çerçeve boyandı, cilalandı,



Paketlendi




Bu çantanın içinde hediye edildi :))





Yeni arkadaş olduğum Öznur'un düzenlediği (Öznurun Dünyası) hediyeleşme etkinliğinde eşleştiğim arkadaşım Reyhan'ın hediyesini ve hediye paketini de sizlerle paylaşmak istedim. Umarım Reyhan da beğenmiştir :))



Fotoğraflardan 2 tanesi ısrarla yan gözükmek istedi, söz geçiremedim. Orjinalleri düz walla :))

 



Hediye paketim ve küçük notum :)


Daha fazla gevezelik etmeden yaptıklarımın fotoğraflarını da paylaşıyorum aşağıda. Bir de fotoğraf çekerken etrafı toplamam gerektiğini hatırlasam hiç fena olmayacak. Canım romantik gazeteliğin fonunda kocaman su ısıtıcısı :( fotoshop mu öğrensem acaba :D




İlk peçete transferi denemem Biri plastik tepsi, öbürü de konserve kavanozu






Bu da Merve'nin kapı gazeteliği


Gelelim bu yazının en özel kısmına... Çiçeğim, güzelim, canım kızımın evliliği bir yılını doldurdu. Günlerce düşündüm onlara çok özel bir hediye vermek istedim. En sonunda çok sevgili Esra Akın'a ulaştım (Bu adreste). Yaptıkları tek kelimeyle muhteşem. Scrap booking tekniği ile kişiye özel bir albüm hazırladı canım yavrularım için. Çok beğendiler, ben de çok mutlu oldum. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum Esracığıma, ellerine sağlık :)) Özel bir hediye düşünenler mutlaka bloğuna uğrayın derim...

İşte albümden birkaç kare :)) Detay görmek isteyenler bloğa uğrayın lütfen. Esra anlatmış ayrıntılı olarak.


Farkındayım biraz uzun bir yazı oldu ama idare edin artık. 2 hafta yazamayacağım. Hepinizin anneler günü şimdiden kutlu olsun, dün gece dilek dileyenlerin de bütün dilekleri gerçek olsun. Herkese kucak dolusu sevgiler....

11 yorum:

  1. Amanın evli kızınmı vardı senin:)))) okuyunca şaşırdım umarım evliliğinde hep ilk günkü gibi mutlu olur... sana da güzel bir tatil diliyorum geldiklten sonra da bloglarımızda iletişimi koparmayalım.... hediyelerini eşleştiğin arkadaşın blogunda yayınladığında alırım senin resimlerden çok anlaşılmıyo r ama tepsi harika görünüyoe ellerine sağlık.... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznurcuğum çok teşekkür ederim sana ayrıca fotoğrafları mail atacağım biz inatlaştık kendileriyle bugün olmadı gitti. Teşekkür ederim hem iyi dileklerin hem de güzel fikrin için :))

      Sil
  2. Oooo, süper bir post olmuş bu semoş :) Bayıldım yaptıklarına ;) Çanta da çok güzel, nazarlıklar da, aferin çekirge :) Ellerine sağlık...
    Esra'nın defteri de çok güzel, çok özel bir hediye olmuş, güle güle kullansınlar...
    Etkinlik için hazırladığın hediyeler de çok şık olmuş, onu da sahibi güle güle kullansın :) Ben de hazırlıyorum aldığım ve gönderdiğim hediyenin postunu şimdi :)
    Öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam izinde ilerliyorum iyi ki varsın :D Kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum seni

      Sil
  3. Bende şaşırdım :))) Ne bereketli bir yazı olmuş bu böyle herşey var :)) Yaptıklarının her biri birbrinden güzel ellerine emeğine sağlık. Güzel günlerde kullanılsınlar.
    Ağaç dikme şenliği favorim oldu. Benim de anneciğim her bahar katılır :))
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Julietteciğim :) Uzun yıllar ODTÜ'de çalışınca bu ruhun bir parçası oluyor insan ve kayıtsız kalamıyor :)) sevgiler

      Sil
  4. Semoşumm yazılarınla yaptıklarınla yine döktürmüşsün....eline koluna diline sağlık. inşallah sağlıkla o ağaçlarımızın büyüdüğünü, orman olduğunu görürüz.. almanya resimlerinizi ve haberlerinide dört gözle bekliyoruz.. :))) Merve'ciğime ve Muhammet'ciğime mutlu sağlıklı uzun yıllar diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım teşekkürler, destekleriniz çok önemli iyi ki varsınız :))

      Sil
  5. Devam, devam, devam :-)

    YanıtlaSil
  6. Amanııııııııın! Ne keyifli bir yazı olmuş kine ki bu!!!! Bir telaş okudum :) Evlilik yıldönümü hediyesi süper. Çok orjinal olmuş, beğenildiğine eminim... Hediyelere, keçe çantalara, çerçeveler.... hepsine bayıldım!
    Ellllllllllerinize sağlık. Herkeş güle güle kullansın inşallah :)

    YanıtlaSil