3 Kasım 2014 Pazartesi

HEDİYELERİM VE BİRKAÇ YENİ İŞ :))


Herkese kucak dolusu sevgilerimi göndererek başlamak istiyorum söze :))

Bir süredir paylaşımda bulunamadım farkındayım ama geçerli sebeplerim vardı. Ailevi sebepler, koşturmacalar, iş güç derken bloğumu ihmal ettim af ola :))

Başka bir neden de, Ülkemin üzerinde bunca kara bulut varken, o madenin kapısında hala analar, babalar, eşler çocuklar umutsuzca bekleşirken, tüm gün elma toplayıp alacağı 30 TL için balık istifi midibüste can veren onca insan varken ben burada yaptıklarımı paylaşmaya utandım biraz. Ama hayat devam ediyor. Benim hala umudum var, Ülkem yine aydınlık günlere kavuşacak, Atamızın izinden yürüdüğümüz sürece :))

Eveeet gelelim geçtiğimiz haftalarda yaptıklarımıza :)) Artık beni biliyorsunuz. Sevdiklerime, arkadaşlarıma, eşe dosta özel günlerde kendi yaptıklarımı hediye etmeyi seviyorum. İşte onlardan birkaçı :)) Alt yazıları izleyelim lütfen..

Sevgili Birgül için yaptığım pano
Bu aralar etamine de merak sardım. Böyle ufak ufak şeyler yapmayı çok seviyorum. Çok sevgili hocam Esen Can'ın da dediği gibi büyük projeler pek bana göre değil. Benim başladığım iş pıt diye bitmeli, elimde oyalanmamalı :))

Pazar akşamı da bunu işledim, ne yapacağımı bilmiyorum şimdilik :))

Filiz Türkocağı'nın bir tasarımı, fena olmadı bu da :))
Benim gençkızlığımda Ankara Keçiören'de otururduk. Oradaki komşularımızla hala görüşürüz. 29 Ekimde annemle birlikte ben de gittim bu seferki toplantıya :)) Yeni ev alan komşumuza hayırlı olsuna gittik, giderken de böyle bir sepet boyayıp götürdüm.

İçinde menekşelerle gitti, çok güzel oldu :))
 
Boş hali

İşte annem ve arkadaşları çok tatlılar değil mi?? Sağdan üçüncü pamuk saçlısı anneciğim :))


Yine geçen hafta evlenen çok sevgili Seval için de bir pano ve peçetelik yaptım. Artık Çınarcıkta yaşayacak. Onun için deniz temalı bir pano yaptım işte burada :))


 

Veeeeeeeee gelelim hediyelerime :)) Geçenlerde bir hediyeleşme etkinliği düzenlemişti sevgili Müge. Ben de Fulya Hanımla eşleşmiştim. Fulyacığımın hediyeleri Cuma günü geldi. Hepsi birbirinden güzel. Ellerine sağlık canım benim :) Ama favorim saç havlusu :)) çooooooook süper bir fikir. Haydi buyurun.....

Şık paketim

Lif, baş havlusu ve tutacak

Tutacağın öbür yüzü

Yılın ilk aşuresi canım annem tarafından yapıldı :) Biz de afiyetle yedik. Haftaya da ben yapıp dağıtacağım inşallah :)) hepinize çok güzel bir hafta diliyor ve anneciğimin aşuresi ile sizlere veda ediyorum :)) hepinize kucak dolusu sevgiler :))

 

6 yorum:

  1. Duyarlılık çok önemli,yazdıklarında o kadar haklısın ki...Aynı şeyleri inan birçoğumuz da düşünüyoruz .Ben de kafamı o mutsuzkuk,hüzün ortamından uzaklaştırmak için özellikle paylaşım yapıyorum,yoksa düşüne düşüne içinden çıkamıyorum bazen.Seni tanıdığıma sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim duygularımı yeterince ifade edebilmişim ne mutlu. Ben de tanıştığımıza sevindim :)

      Sil
  2. Ah semoşcum, aklımız fikrimiz hep ölümün sudan ucuz olduğu ülke gündeminde :( Utanıyorum bazen bu ülkede yaşamaktan... Lakin çocuklarımız yetişiyor, dediğin gibi umudu kaybetmemek lazım...
    Semoşcum utanıyorum sen böyle usta falan yazdıkça bana, billahi utanıyorum, ustalık ne haddime daha çıraklık mertebesindeyim ve öyle de kalmak niyetim...
    Ne güzel bir fikir kendi boyadığın kutuda çiçek hediye etmek, çok anlamlı, çok özel, harikasın :)
    Çınarcık Yalova'ya bağlı, demek oraya gidiyor arkadaşın :) Ne güzel, mutlu oldum Yalova'lı olarak :)
    Aşuremi ben de dün yaptım, bugün koyarım inşallah bloğa da :) Ne güzel di mi, insanın neşesini, enerjisini artırıyor aşure pişirmek ve elbette yemek de :)
    Ellerine sağlık annenin, Allah kabul etsin :)
    Senin de tüm yaptıkların ve hediye ettiklerin için ellerine sağlık gönlü zengin arkadaşım :)
    Sevgiler, selamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ustalık yaşla, başla, yetenekle falan alakalı bir şey değil, benim için yol gösterici, esin kaynağı olduğun için sana yakıştırdığım bir sıfat. Hiç utanma benim en tatlı hocamsın sen :) Teşekkürler canım arkadaşım :)

      Sil
  3. Sema hanımcığım her biri çok güzel hediyeler hazırlamışsın sevdiklerine, ne hoş fikir olmuş sepete çiçekleri yerleştirmek. Sen de güle güle kullan hediyelerini. sevgiler..

    YanıtlaSil