24 Kasım 2014 Pazartesi

YENİ BİTEN İŞLER VE BİR SÜRPRİZ



Herkese kucak dolusu sevgiler, saygılar.

Bugün söze değerli öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü'nü kutlayarak başlamak istiyorum. Etrafımda o kadar çok sevdiğim öğretmen arkadaşlarım, akrabalarım, kardeşlerim dostlarım var ki. İsimlerini tek tek sayamıyorum ama onlar kendilerini biliyorlar nasıl olsa. Hepsinin ellerinden, gözlerinden yanaklarından öpüyorum. Onlara inancım tam, genç olanlar bayrağı teslim aldıkları emekli öğretmenlerimiz gibi Başöğretmen Atatürk'ün izinde, çocuklarımızı, torunlarımızı, ve daha nicelerini sevgiyle yetiştirmeye devam edecekler. Saygı ve sevgiyle bir kez daha hepinizi selamlıyorum iyi ki varsınız öğretmenlerim :))

Gelelim geçen haftalarda yaptıklarıma :))

Bir kutu boyadım, zemini ve içi beyaza boyandı, sonra üzerine bulut gibi uçuk pembeyle doku çalışması uygulandı. Tabii ki bu dokuyu bu kadar güzel ben yapmadım, yaptım ama Atölye Beyaz daki canım öğretmenim Nihal hatalarını düzeltti. Süslemesi için sade bir stencil ile rölyef yaptık. Böylece kutu bu hale geldi.

Genel görüntüsü

Rölyefe yakından bakalım

Kapağın içinde stencil

pembe beyaz bulutlara yakından bakalım


 Bu arada Atölye Beyaz'da bir workshop düzenlendi. Hayal Gücüm atölyesinden tatlı bayan Nadya Gücüm bizlere sanat kilinden çiçek yapmayı öğretti. Nasıl zevkli bir iş size anlatamam. Workshopumuzdan birkaç kare :))



Veee çiçeklerim :))



Tabii ki bu kursa katılmamın asıl amacı yukarıdaki kutunun süslemelerini yapmaktı. Biraz acemi işi olsa da, ilk denemelerim olsa da ortaya çıkan sonuç beni mutlu etti.



İşte kutumuzun son hali :)) Sevgili Burcu'ya nişan hediyesi olarak gidecek bu kutu kendisine booooooool şans ve muuuuuuuusmutlu bir hayat getirir inşallah....

Aralık ayında arkadaşlarımla 2 günlük bir kaçamağımız olacak :)) Budapeşte'ye gidiyoruz. Dönüşümde sizlere bütün ayrıntılarıyla Budapeşte'yi anlatacağım tabii ki :)) Beklemede kalın.

Gelelim bu günkü yazımızın sürpriz kısmına :)) Ben de bir çekiliş yapmak istiyorum. Yapacağım 3 hediyeyi 3 kişiye vermek istiyorum. Bunun için yapmanız gerekenler gayet basit ve bilindik. Beni takibe alın ve bu posta yorum bırakın. bir de çekilişimi sosyal ağlar aracılığı ile duyurun. Hepsi bu :)) Hediyelerimiz yeniyıl temalı ahşap boyamalar olacak. Son katılım tarihi de 15 aralık olsun tamam mı????

Haydi hayırlısı ilk çekiliş ilk heyecan, umarım sizi de heyecanlandırmıştır bu haber. Haydi hepinizi bekliyorum.

Sevgiler benden size kucak kucak.....

Not : Bu arada haftada 2 gün halkoyunları kursuna gidiyorum. Trabzon ve Van yöresi oyunlarına çalışıyoruz. Biraz ilerledikten sonra videolarımızı paylaşacağım sizlerle :))
 

13 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor. Sana kolay gelsin arkadaşım 😚

    YanıtlaSil
  2. Kutuya ayrı, çiçeklere ayrı bayıldım. ellerinize sağlık:) Hallkoyunları 8 yıl oynadım, okuyunca içim bir kıpır kıpır oldu yine. İnanılmaz keyifli, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Çok aktifsiniz maşallah,kutu çok güzel olmuş ,elinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de katilmak istiyoruuum❤️❤️ merve😘😘

    YanıtlaSil
  5. Kutu da cicekler de harika, sahibi gule gule kullansin. Sizin de ellerinize saglık. Cekilis icin ayri bir yayin hazirlayacak misiniz, yoksa duyurayim hemen blogumda. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracığım hediyelerimi hazırlayıp bir post daha yayınlayacağım onu duyururuz. Teşekkürler :))

      Sil
  6. KUTU VE ÇİÇEĞİNİ HARİKA
    SORULARIM OLACAKTI !
    1)ÇİÇEĞİ YAPTIĞINIZ RENKLİ KİLİ NERELERDE BULABİLİRİZ VE MARKASI
    2)NE KADAR SÜREDE KURUYOR
    3)YAPRAKLARI İNCE OLACAĞI İÇİN KIRILMA İHTİMALİ VAR MI
    UTANDIM DİĞERLERİNİ SORMAYA
    CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  7. Canım benim bunun adı sanat kili markası Goodwin. Bunun küçük renkli kutularda olanları da var biz beyzla çalıştık içine çok az yağlı boya karıştırıp elinizle oynayınca (hani eskiden ağda yapılırdı ya) öyle işte renkleniyor. 24 saatte kuruyor kırılmıyor çünkü kuruyunca eva sünger kağıda benzer birşey oluyor. Sanat kiliyle çiçek yapımı diye aratırsanız ya da nadya gücüm diye videolar da çıkıyor bolca.

    YanıtlaSil