21 Haziran 2013 Cuma

Güzel güneşli bir Ankara sabahından günaydınlar :)) Bu gün sizlerle geçtiğimiz yıl ANAÇEV'in kermesi için hazırladığım duvar süsleri ve kitap ayraçlarını paylaşacağım. Bunlar elimde kalan malzemeleri değerlendirmek için yaptığım çalışmalardı. ANAÇEV'de gönüllü olarak çalışan sevgili Lütfiye teyzeme destek vermek, bu gönüllü çalışmalara az da olsa katkıda bulunabilmek için oturdum bunları yaptım.






 
Gördüğünüz gibi çok zor değişik şeyler değil aslında. Keçeden değişik şekiller kestim, yapıştırdım. Kimini boncuklarla, kimini pullarla işledim, kimine iğne oyaları yapıştırdım. Uçlarına boncuklar geçirdim. Yeşil kare olanın etrafına da bocukla yapılmış bir tülbent oyası vardı elimde, taaa çeyizimden kalma :) onu geçirdim. İşte ortaya bunlar çıktı :)
 
Kitap ayraçlarını da geçeden yaptım. Uçlarındaki çiçekler eva sünger kağıttan şekilli delgeçle kesilip yapıştırılmıştır :)
 
Tahta olanlar da marketlerde satılan adana köfte çubukları. Onları da çiçeklerle süsledim o kadar :)
 
Bugün haftanın son günü, tatilim yarın başlıyor. Pazar günü Antalya yolunda olacağım inşallah. Dün kitap stokları hazırlandı, bugün yeğenim için sürpriz birşeyler almak için şıkdüğmeye gidilecek. O da benim gibi elişleriyle uğraşmayı çok seviyor. Yarın onunla hala-yeğen günü yapıcaz :))
 
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
 
 
 

3 yorum:

  1. Biraz gec olsa da iyi yolculuklar diliyorum size... Umarim bunca yorgunluk uzerine harika bir tatil gecirirsiniz...

    Yaptiklariniz cok guzel. Ah o kofte cubuklari yok mu!!! Kofte disinda ne cok yerlerde kullaniliyorlar ki :)

    Kalin saglicakla sevgiyle

    YanıtlaSil
  2. Ama bu kadar uzun ara vermek olmuyor ki Sema Hanım ama yaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  3. Canım benim geldim artık uzunca bir süre burdayım. hergün uzun uzun yazacağım :) teşekkürler

    YanıtlaSil