13 Kasım 2015 Cuma

GERİ DÖNDÜM.....


Yeniden merhaba sevgili takipçilerim, tabii hala kaldıysa :)

Neredeyse bir yıldır hiçbir paylaşım yapmadım, farkındayım. Ne yazık ki ruh halim bunun için hiç uygun değildi. Kısaca anlatmam gerekirse, Şubat ayında sevgili halamı kaybettik, arkasından canım babam aniden rahatsızlandı, üç ay yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi ama olmadı, 30 Haziranda da babacığıma elveda demek zorunda kaldık. Yaz boyunca da biriciğim anneciğimin sağlık sorunlarıyla uğraştık, onu iyileştirdik çok şükür ve derken taaaa bu zamana geldik işte.

Babacığımla son fotoğrafımız

Sol baştan Halam, Babam, Eniştem ve Annem. Halamı son görüşümmüş, bilemedim

Bu süre zarfında da el işleri benim için harika bir terapi yöntemi oldu. Pinterest sağ olsun. Bütün gün sayfaları arasında dolanıp değişik elişleri arasından beğendiklerimi kaydettim bir güzel. Kimini denedim ama daha denenecek biiiiiiiiir sürü iş var :)

Yaptıklarımı soracak olursanız, aşağıya booooolca fotoğraf koyuyorum, açıklamaları da altında. Haydi iyi seyirler :)))

Atölye Beyaz'da geçen dönem yaptığım son işler. Bu romantik kutuya bayılıyorum. Daha önce yenilediğim sehpalarıma takım olsun diye yaptığım bardak altlıklarım.


Yazın en çok yaptığım şey, boyamalarım. Kimi kuru boyalarla kimi jel boyalarla yapıldı. Kafa dağıtmak için bire bir.


 
Acemice bir kutu kaplama denemesi. Zemini çuval kumaşla kapladım, süslemeler de evde kalan dantel, boncuk vs..

Bu da Pinterestte görüp beğendiğim çiçek topları. Evde kalan yapay çiçekleri strafor top üzerine toplu iğneyle tutturdum. Beyaz güller yetmedi hala böyle bekliyorlar evde :))
Bunlar da iki güzel küçükhanım efendi için hazırladığım hediyeler
Birkaç örgü denemesi. Bunlar da Pinterestten görülüp denenen işler :)
Bu da Pinterest :)) çok hoşuma gitti kızımın balkon kapısına ördüm.
Eveeeet işte böyle canlarım. Acısıyla tatlısıyla sizsiz kaldığım zamanlarda yaptıklarımın bir kısmı bunlar. Umarım hoşunuza gitmiştir. Ben sizlerle paylaşımda bulunmayı çok özlemişim. Elişleri dışında paylaşmak istediğim iki de seyahat var. Beklemede kalın :)))

Hepinizi sevgiyle ve hasretle kucaklıyor, bol güneşli, keyifli bir haftasonu diliyorum.

6 yorum:

  1. Canım benim, hoşgeldin :) Özledim pıstlarını ;) Rabbim geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin...
    Pinterest iyi ki var di mi, benim de ilgam kaynağım 😉 ellerine sağlık tüm yaptıkların çok güzel, sahipleri de güle güle kullansın , sevgilet, öpücükler semışcumm :*)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkür ederim. Sevgiler benden kucak dolusu :))

      Sil
  2. Ozlemistim yayinlarini Sema hanim, basin sag olsun, Allah kalanlara uzun ve saglikli bir omur versin. Bu arada cok guzel isler yapmissin, ozellikle romantik kutuya bayildim. Ellerine saglik, seyahatlerini de merakla bekliyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Esracığım sevgiler benden :)

      Sil
  3. Merhaba Sema Hanım! Öncelikle başınız sağolsun. Gidenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara ise hem sabır hem sağlık versin... Başta anneciğinize ve size... Benim de yazamadığım bir dönem olmuştu. Siz yine bir sürü şey üretmişsiniz lakin bloğunuza eklememişsiniz. ben elimi hiç bir şeye sürememiştim bile. Takmayın hiç. Takipçileriniz hala takipte. Siz ne zaman tamam derseniz doğru zaman o zaman. Bu arada, öyle üç beş resimle şunu yaptım bunu yaptım demek yok, onların herbirini ayrı başlıkjlarla anlatın çünkü hepsi de çok güzel şeyler.
    Ahşap boyamalarınıza hastayım bu arada :) Benim en az yaptığım şeylerden biri ne yazık ki. Boyama kitabı ise tam bir çılgınlık. O kitaplardan aldıkça alası, aldıkça boyayası geliyor insanın!
    Neyse, size güzel bir Cuma ve haftasonu diliyorum. herşey gönlünüzce olsun. Çoooook öpüyorum ki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demetciğim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için birtanesin :)))

      Sil