16 Eylül 2013 Pazartesi

HAFTA SONU BEREKETİ

Günaydıııııııın, iyi haftalar herkese.

Öncelikle sevgili öğretmenlerimin ve öğrenci kardeşlerimin, yavrularımın yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. (Bu milli eğitimle ne kadar bilemiyorum ama neyse..)

Yazımın başlığından da anlaşılacağı üzere bereketli bir hafta sonu geçirdim kendi açımdan. Öncelikle evde ufak bir dağ haline gelmiş olan ütü yığınını en azından bir tepecik haline çekebildim. Doyasıya keçelerimle vakit geçirdim, Sevgili arkadaşım Demetten ilham alarak süt şişesini acayip bir değişime uğrattım ve de Gizemciğimin düğün hediyelerini yapmaya devam ettim. Ama bu hafta yaptığım en iyi şey Atölye Beyaz'ın kursuna kaydolmak oldu. Evet sadece kendim için yaptım bunu, çok istiyordum. Harika şeyler yapıyorlar. Şu anda Ankara Gordion AVM'de sergileri var görmek isterseniz. hepsi birbirinden güzel şeyler. Takip etmek isterseniz de buradalar.
Sergiden bir görüntü
Eveeet, gelelim hafta sonu yaptığım elişlerine. Aslında geçen haftadan beri hastayım. Burnum akıyor boğazım yanıyordu. Bir de üzerimde bir kırıklık, doktora gittim ilaçlarımı aldım ama cumadan itibaren bütün bunlara bir de öksürük eklendi ki sormayın gitsin. Öyle böyle değil ama artık gözlerimi yerinden çıkaracak sanmaya başladım walla. Hal böyle olunca tabii ki her türlü sokak aktivitesi iptal edildi. Pijamalarımla bütün hafta sonu (neredeyse) evdeydim. Eeee öyle yat yat nereye kadar, vakit geçmiyor evde. Yeni keşfettiğim blog arkadaşım Esence'nin yaptığı güzel şeylerden denemek istiyordum. Çıkardım keçeleri boncukları bunları yaptım :) Nasıl???????????



 



 
Bunları böyle bir keçe üzerinde fotoğraflamamın ayrı bir nedeni var. Bunları da kullanarak bir Amerikan servis yapmak istiyorum. Bu porcemi gerçekleştirebilirsem sizlerle paylaşacağım tabii ki :)
 
Pembenin etrafında battaniye dikişi var, hem de boncuklu. Sevgili Esence'den öğrendim tam da burada
 
 
Bir de süt şişesinin dönüşümü var. Onu da Demet'ten öğrendim. Uğramak isterseniz bloğu  burada.
 
Evde kalan ipleri prit yardımıyla şişenin etrafına doladım. İpe uygun bir kumaş yoktu evde ben de mutfak bezini kestim yapıştırdım. Çıkrıkçılara son gittiğimde aldığım fistoyu da ekleyince bizim süt şişesi oldu size vazo :) içine de bir adet bambu koydum. Oldu da bittiiiiiiiiiii.
 

 
Evet efendim benden bu günlük de bu kadar. Gelecek yazımda size daha önce de söz ettiğim Gizemciğim için yaptıklarımı detaylarıyla anlatacağım.
 
Sevgiler benden size kucak kucak :))
 


12 yorum:

  1. Semosum, muhtesen kadin. Yine dokturmussun. Ellerine saglik.
    Benim de senden bir ricam var. Hangi malzeme uygun olur bilemiyorum ama, evdeki su bidonlarinin cirkin goruntusnu yok edebilecek ve hatta belki firin eldiveni veya mutfak onluguyle set olabilecek yeni buluslara ne dersin??? Fikirlerin varsa bizlerle paylasir misin lutfen.
    Kursa kaydolmana cok sevindim, iyi eglenceler ve iyi ogrenmeler...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Gamze Atamer, ismim neden cikmadi anlamadim...:(

      Sil
    2. Saol Gamzecim. Koca su bidonlarını kumaşla giydiriyorlar eğer kastettiğin oysa. Mutfak önlüğü falan daha beni aşar, dikişin d sini bilmiyorum tatlım. Ama en kısa zamanda onu da öğrenicem o zaman artık tutmayın beni.

      Sil
  2. Harika olmus canım benim.. dikiş bilmesende sen onuda başarırsın .. cup cake lere vazoya bayldım... yeni fikirler bekliyoruz.. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol kuşum benim kafamda o kadar çok şey var ki yapmak istediğim ama zaman yok :)

      Sil
  3. merhabalarr..
    paylasimlariniz ne kadar samimi ve hos..
    hersey gonlunuzce olsun,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim iyi ki geldiniz. Herzaman beklerim :)

      Sil
  4. ben görmiyeli bacım neler yapmışşşş neler ...ellerine sağlıkkkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  5. Yeni gördüm bu postu :)) Harikalar vallahi, ne güzel şeyler çıkmış ortaya, durmak yok, devam :)))
    Çok sevindim kursa yazılmana, benim de en büyük dileğim ama artık inşallah emeklilikte :))
    Merakla bekliyorum yapacaklarını, sevgiler, kolay gelsin
    Bir de geçmiş olsun çok semoş :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Esencim. Senden ilham alıyorum 2 çocukla mucizeler yaratıyorsun haa bir de koca kişisi var üstelik sende fazladan :))) Bu kadar işin arasında sen böyle güzel şeyler çıkarıyorsan ben de bişeyler yapmalıyım değil mi? sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle deme semoş, yaptıklarım çok da ehemmiyeti olmayan şeyler ;) Kolaycacık, çabucacık yapılan işler :)
      Yine de çok hoş geldi kulağa ilham alman :)) Sağol....
      Koca kişisi bana çok yardımcı, kızıp duruyorum ama başka biriyle evli olsaydım bu yaptıklarımın hiçbirini yapamazdım, hem çalışıp, hem iki çocuk, hem okul, hem kurs, bir de keçe, etamin hayatta birarada olamazdı, o yüzden bak şimdi sen yazınca haksızlık ettiğimi anladım :))
      Öperim.....

      Sil
  7. oooooooooo!!!!

    Süpper olmuş şişe.... Adımı anmışsınız, teşekkür ederim ama gayet özgün olmuş sizinki de....

    Söyleyeyim şimdiden, bu ip dolamaca şişe kaplamaca hastalıklı birşey. Başladınız mı bırakması zor!!!

    Ellerinize sağlık. Hastalık için biraz geç olacak ama yine de "geçmiş olsun".

    Sevgiler size ki!

    YanıtlaSil