21 Ekim 2013 Pazartesi

TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜM :))

Herkese günaydııııııııııııın,

Uzun bayram tatilini de bitirdik. Umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir. Benimki güzel geçti :) Bayram sabahı ailece annemlerde kahvaltı ettik. Seviyorum kalabalık sofraları, özellikle de böyle bayram günlerinde...


Bu bayramı hep annem ve babamla geçirdim. Kurbanları kesildi, etler dağıldı, kalanlar halledilip dolaba yerleştirildi. Bayramın 2. günü akrabalarımızla birarada güzelce pişirilip yendi. Akrabalar, eş dost ziyaret edildi, kaybettiklerimizi de mahsun bırakmadık, onları da mezarlarında ziyaret ettik, iç huzuruyla döndük geldik evimize :)) Çankırı'ya giderken de dönerken de manzara o kadar güzeldi ki. Yeşilden sarıya, kırmızıya, kahverenginin envayi tonuna kadar her renk vardı dağlarda, ovalarda. Ama arabayı ben kullandığım için fotoğraflayamadım maalesef. Hoş durup da çekebilirdim ama fotoğraf makinam yanımda değildi, telefonunki de yeterli gelmedi. Alışacağım ama artık makinasız adım atmıycam bir yere. Ama sizin için birkaç fotoğraf koyacağım yine de. Nerden derseniz sevgili arkadaşım Tayfun'un geçen hafta aynı yerlerde çektiği fotoğraflardan... Görünce anlayacaksınız renkler konusunda ne kadar haklı olduğumu :))




Eveeet bayram, seyran derken faaliyetlerim bunlarla sınırlı sanmayın. Daha önce bahsetmiştim, ahşap boyama kursuna başladım diye. Çok zevkli bir işmiş. Zor ama olsun, ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Atölye Beyaz bu iş için en iyi adres. Kurs gibi değil sanki evde arkadaşlarla bişeyler yapıyormuş gibi hissediyorum kendimi. Sayfalarını bir gezin derim. Görünce ayrılmak istemeyeceksiniz. Buyurun Atölye Beyaz'a .

Ben ilk olarak çaydanlık şeklinde bir saat boyamaya başladım. Zemini beyaz seçince kat kat boyamak gerekiyormuş, boya boya bir türlü kapanmadı meret. Ama 1 hafta ara sıra boyaya boyaya kapattık zemini çok şükür :) bakıııııııın



Sonra da üzerine pembe boya ile puantiyeler kondurduk. Ortasına da transfer kağıdını dekupaj tutkalıyla yapıştırdık. Çok güzel olduuuuuuu :)))))


Bu boyama işinde insanın döküntüsü çok oluyor. Fırçaydı, boyaydı, bezdi bir dolu çantayla gidip geliyorum kursa. Fırçalarım falan düzgün dursun diye kendime fırçalık yaptım keçeden :)) Nasıl olmuş????



Nasıl yaptın derseniz 2 parça keçe kestim, battaniye dikişiyle birbirine tutturdum, 4 parçaya bölmek için aralarına makine dikişi yaptım, dikişler güzel görünmeyince üzerine kurdele yapıştırdım, oldu size fırçalık :))



Eveeet bu günlük benden bu kadar. Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Her gününüz bayram neşesi ile geçsin :)




 

8 yorum:

  1. Fircalik bayildimm . Caydanlik da sevimli super olmus canim yaa. Eline koluna saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım arkadaşım teşekkür ederim. Sana da yapayım bir fırçalık :)

      Sil
  2. Çaydanlık çok şeker olmuş, güle güle kullan saatini :) Hep güzel zamanları göstersin sana :)
    Fırçalık da çok kullanışlı bişey olmuş, bence de böyle pratik eşyalara ihtiyaç var en çok, dağınıklığı toplayıp, kaybetmeye mahal vermeyecek şeylere :)
    Ellerine sağlık ikisi için de ama ben en çok renklere bayıldım semoş, sarıların tonlarına ;)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, o sonbahar bu kadar mı güzel görünür değil mi? ben de mest oldum inan :)

      Sil
  3. bacım saatın puantıyelerle cok hoş olmuş......ama benım fırçalığım nerde????kıskandım .....((((((

    YanıtlaSil
  4. Hemen bu akşam yapıyorum canım merak etme :)

    YanıtlaSil
  5. vaaaaay! Fırçalık olayı çok güzel olmuş Sema Hanım. İki arada bir derede çok iyi fikir.

    Ahşap olayı dipsiz bir kuyu. Sayısız obje, onlarca teknik, yüzlerce renk.... Çok keyif alacağınıza eminim. Sanırım kışın bizi harika şeyler beklemekte sizden gelecek... Şimdiden meraktayım

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın Demetcim umarım bu dipsiz kuyuda boğulmam :) hepsini herşeyi denemek istiyorum :))

      Sil